sobota, 17. april 2010

Kakšno presenečenje!


Ko sem se pridružila potovanju na magični preprogi (One world One heart-Magic carpet) sem "spoznala" Susan iz bloga Pieces of Fate, ki živi v Ameriki (New Jersey). Susan takrat še ni imela svojega bloga. Ko ga je začela pisati, mi je poslala link in tako sem postala njena prva spremljevalka. Sporočila mi je, da mi bo v ta namen poslala eno malenkost in tako sva se zapletli v pogovor. Ko pa sem prejela paket, je bilo v njem ogromno stvari. Zavila je vsak paket posebej, tudi za Najo in Anjo. Dobili sta vsaka svojo HP pobarvanko in vsaka svoj dnevnik ter knjižico, ki napoveduje prihodnost, nad katero sta še posebej navdušeni. Meni je poslala 4 žličke, za mojo zbirko in cel kup ustvarjalnega materiala. Vse tri smo bile presenečene in zelo vesele. Res se je potrudila, saj se vidi, da je vsako darilo izbrala še posebej pozorno.
Poglejte na njen njen blog Pieces of Fate, kjer boste videli kup lepih izdelkov. Zbira tudi ATC, zato vabljene na menjavo :).

Susan še 1x najlepša hvala!

11 komentarjev:

Hali pravi ...

Uuauu res lepo presenečenje.A ni super, kako se takole "spoznavamo" :-)

Andreja pravi ...

To pa je biggggg presenečenje, čestitke, pa lepo ustvarjaj :-))

Alenka pravi ...

ako lepo presenečenje!!!Tole pa je darilce:):):)

Susan pravi ...

Poldka, it was my pleasure to shop for your Girls, and to pick you out some crafty goods, and the spoons were here, so I give them to you. It made me happy to do so!
HUGS,
Susan

Goga pravi ...

Tole je bil pa res paket in pol :))).Pridem pogledat in prestikat ob priliki ;)).

Renata pravi ...

O, to pa je res prekrasno presenečenje. Super!!!

coprnca pravi ...

a zbiraš te žlice? jst mislm da se men ena okol valja, mi jo je tašča prnesla pa nimam kej z njo počet. če te zanima lohk mal pogledam naokol kje bi bla. :)

coprnca pravi ...

sam tolk, k sm pozabla pokljukat za naslednje komentarje :)

McCrafty /Klavdija pravi ...

Ja coprnca, zbiram žličke :)

coprnca pravi ...

najdla - od Washingtona... sam brez škatle... rabiš? :)

McCrafty /Klavdija pravi ...

Glede na to, da takšne še nimam...rabim :)