torek, 17. februar 2009

Rožice


Četitka z žepi in dvema "tag-oma" iz istega papirja. Številke so iz kartona, embrosirane z zlatim prahom. Dodanes so še prima rožice in perlice.

10 komentarjev:

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Lepa in elegantna. Lepo si jo sestavila.
Lp, Nataša.

Tiara pravi ...

Lepa čestitka. Barve so take nežne in prav pašejo k številki.

Unknown pravi ...

Great cards you have here!

Papirolina pravi ...

vaaau, tole bi bilo pa greh spregledati! noro lepo!

PolonaP pravi ...

a bi delila s svetom kako narediš zlate črke?

izrežeš iz kartona - znam

pozlatiš- kje kupiš pozlato, lističi ali prah, lepilo?, Lak za čez? eeee cena lističev/prahu Nanašaš s čopičem? S čopičem namočenim v beljaku?

zlate črke nalepiš na podlago - znam

Če je pa poslovna skrivnost (se ravno pripravljaš, da boš zasičila Evropski trg z ročno izdelanimi zlatimi številkami in črkami) pa tudi razumem

McCrafty /Klavdija pravi ...

hehe polonap :)
Ja črke so iz kartona, vendar jih nisem sama izrezala :)...nato so pa pomočene v blazinico za embossing in posute s prahom za embossing. Ker nimam "prave pištole" za segrevanje (uporabim kar moževo), najprej segrejem papir od spodaj, da mi ne odpihne vsega prahu, a na koncu je potrebno še zgoraj, ker so črke kar debele...in tu nastane hec....ko sem našla črke, ki mi jih je odneslo iz kartona (nekam pod mizo), sem jih z zobotrebcen zadrževala na papirju, da jih ni odpihnilo :) če slučajno ne poznaš tehnike embossing, si lahko pogledaš tukaj, kako deluje: http://www.monkeysee.com/play/1026-stamps-heat-embossing

McCrafty /Klavdija pravi ...

polonap, sem ti samo napol odgovorila, ker je blo treba it tamali masirat trebušček (tako se ona crklja:)...blazinico za embossin in prah lahko kupiš v Prometeju (ali na nete-ebay..itd), cena je tam cca 7 € se mi zdi ...je že dolgo, kar sem kupovala...če te zanima še kaj, mi lahko pišeš :)

PolonaP pravi ...

Sem upala, da je lažje.

Ampak zdaj vsaj vem kaj je ta embossing.

PolonaP pravi ...

Ha! Pogledala video totorial.

To pa jaz znam.

Lepo potrbuščkaj malčico in hvala

Mojca - Artemma pravi ...

Kakšen krat se je potrebno pošteno namantrat in malo improvizirat. Ampak rezultat je fantastičen. Lp!