torek, 7. september 2010

Kupček knjig je prebran...

...zdaj bo spet malo več časa za ustvarjanje :). Letošnje poletje sem si malo oddahnila od ustvarjanja in z Alexom Crossom rešila 12 zapletenih primerov (v slovenščini, da ne bo pomote, zaradi slike :). Pred leti sem več brala, a stvari se obrnejo in na vrsto pridejo tudi druge, bolj pomembne. Zdaj pa me je bralna mrzlica spet zagrabila in ne bom je kar tako spustila iz rok...no le takrat, ko bom prijela v roke ustvarjalni material :o).



Malce pa sem tudi ustvarjala, "spoprijateljila" sem se s kvačko in perlicami. Že lep čas je bilo na mojem neskončnem spisku "Kaj vse bom nekoč naredila", kako se kvačka s perlicam, a mi kljub navodilom na netu ni šlo. Na pomoč mi je priskočila Lili in je bila tako prijazna, saj mi je poleg "inštrukcij" dodala še perlice. Takšen pa je rezultat, če imaš tako fajn učiteljico...no tudi dober klepet je malo pripomogel :o).

14 komentarjev:

Alenka pravi ...

Pohvale tebi pa tudi učiteljici!!!Lepe perlice si izbrala in lepo naredila zapestnici.Moram pa pohvalit tudi kup prebranih knjig. Tudi jaz imam obdobja, ko si izberem branje, drugič pa spet kaj drugega(naprimer perle), pa potem je faza papirja, pa škatlična faza,....:):):)

Teja pravi ...

Ojla. Vabim te k igri Rada imam :)
http://teyaustvarja.blogspot.com/2010/09/rada-imam.html
Lp. Teya

Neža pravi ...

Opa, to pa ni kupček, ampak KUP knjig. A si to v angleščini brala?
Zapestnici sta super! Je na vidiku nova zasvojenost? :)))

Renata pravi ...

Aha, poleti se je torej zgodila dvojna zasvojenost - knjige in kvačka. Super!

Jana pravi ...

Tole je bil pa res kar zajeten kup knjig. Obožujem njegove knjige, ker so vse napete in te držijo do konca.

zapestnici sta super in prepričana sem, da bo nastalo še veliko nakirta v tej tehniki. Ko enkrat začneš, ne moreš nehati. :)

Andreja pravi ...

O kakšen zajeten kupček knjig. Tudi jaz sem bila včasih zasvojena. Prav užitek se je potopiti v kakšno dobro knjigo. Zapestnici sta pa tudi fenomenalni. Sicer mi ni nič jasno okoli kvačkanja ampak izid je pa krasen.

Nena pravi ...

hudo priddna si z branjem in seveda s kvačkanjem....a tista desna krasi mojo roko?? ;)

coprnca pravi ...

joj čist hude zapestnice... jst bi se tud to navadla, ker grelčkov se mi mal ne da več kvačkat, čeprav se bliža sezona...
a veš za kakšn fajn tutorial, ker jst žal nimam svoje lili :)

McCrafty /Klavdija pravi ...

Ne, ne Neža, bi bilo pa prenaporno...mogoče se pa lotim še zadnjih 4 iz te serije, ker jih še ni prevedenih :) Navodila sem pa tale našla:http://www.beadersshowcase.com/profiles/blogs/2049967:BlogPost:3497,
http://www.youtube.com/watch?v=vwPwZWsWO9I

Maja pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Maja pravi ...

Joj si bila pridna!

Phoenix pravi ...

uuuu...kako lijepe narukvice...
I dalje se divim tvom umijeću.
Skidam kapu...zaista si majstorica.
lp,Phoenix

Mojca pravi ...

super zapestnici... in krasen kupček knjig:) joj, lahko bi zafarbala... bila sem knjižni molj, ki je bral do jutra... zdaj sem vešča, ki do jutra pleše s čopiči ali s fimom:)
fajn, da si znaš vzet čas za eno in drugo.

flo pravi ...

a tarjave pa še ne pokažeš?