petek, 14. maj 2010

Jukebox


Se še spomnite Jukebox-a ? Jaz se spomnim, da so ga imeli v sosednji gostilni, ampak le bežno :). Mislim, da bi bilo v teh dneh, prav zanimivo, kje najti še kakšen delujoči jukebox, tisti na star način, z vinilkam, kot je na voščilnici. Slavljenca zanima glasba, tako upam, da ga bo na voščilnici prepoznal, kjub temu, da je iz malo mlajše generacije. No, drugače mu bodo pastarwjši razložili kaj je to in se bo nekaj novega naučil :)

7 komentarjev:

Alenka pravi ...

Seveda se spomnim jukeboxa.Samo je bilo zelo odvisno s čem je bil nafilan:):):)

BojaMoja pravi ...

:))))) zadnji, ki se ga spomnem, je bil na tolarčke in CDje ... "če ti ni všeč random, si pa sam izberi" sistem :)))

Super čestitka :)

Nena pravi ...

ja ja seveda se spomnim. pri Pečarič na Vrhovcih so ga imeli :)
dobra ideja za voščilnico!!

Damjana Ž. pravi ...

Sicer tegale slavljenca šišam za pet let, ampak se jih seveda spomnim - pa kaj boljšega kot da sem nafehtala kakšno paro (če se prav spomnim so bili še na pare, niti dinarja ni bilo treba notri vrečt). Izbirali smo pa med Abbo, BoneyM pa verjetno še čim takrat domačim :). Lepi spomini :)

Voščilnica je pa tudi luštna :)

Andreja pravi ...

Ja spomnim se ga, naša vaška gostilna ga je imela in kadar smo z družino odšli od vikendih tja, sem metala kovance notri. Včasih je bilo res lepo in preprosto, danes pa, ....ja :-))

Maja pravi ...

Ja, naši otroci sploh ne vejo, kaj je bilo pred CD-ji... Pa da je bila včasih samo ena risanka pred dnevnikom in to je bilo to. Nobenih DVDjev, otroških kanalov ipd... Ah, stari časi.

MarikaGabez pravi ...

Dobra ideja, lepa izvedba in si nam malo obudila spomine na preteklost.